Informatie

Jeugdbowlen

Bowling Vereniging Haarlem heeft voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar een aparte competitie. Ook deze competitie start iedere eerste maandag van september en loopt door tot en met mei.

Deze huisleague bestaat uit teams van 3 personen en wordt gespeeld op maandag van 18.00 tot 19.30 uur. Als onderbreking en ter aanvulling worden er verschillende toernooien georganiseerd.

Naast de wekelijkse competitie, organiseren we nog andere activiteiten zoals:
* Bison handicap toernooi
* Jeugd Handicap toernooi
* Verenigingskampioenschappen

Behalve bij de Verenigingskampioenschappen en de strijd om de scratchbekers wordt er net als bij de senioren een handicapberekening gebruikt. Die handicap is er om de minder sterke bowlers net zo veel kans te geven tegen een iets sterkere bowler.

Kosten

Het lidmaatschap en de baanhuur voor jeugdleden bedraagt voor het seizoen 2016-2017 slechts € 100,00.
Dit is inclusief enkele jeugdtoernooien, het Jeugd vereniging kampioenschap en gratis trainen op zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur.

Jeugdspelers van de BVH die in een seniorencompetitie gaan spelen betalen de jeugdcontributie + 20%, deze contributie wordt elk jaar met 20% verhoogd tot dat de seniorencontributie bereikt is.

Trainen

Iedere zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur kan de jeugd die competitie speelt, kosteloos training krijgen van gediplomeerde trainers. Voor niet competitie spelende leden is het € 3,50 per keer of  is het mogelijk een 10-rittenkaart aan te schaffen voor €30,00.

In enkele gevallen kunnen jeugdspelers toestemming krijgen van het bestuur om in de seniorenleague mee te spelen. Dit is altijd in overleg met het bestuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Jeugdzaken / Sandra Sanders. Zij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-241 24 552. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: jeugd@bvhaarlem.nl

Wij hopen uw kind te mogen verwelkomen bij onze vereniging!