Stedenkampioen 2017!

Vol trots willen wij u als bestuur laten weten dat onze dames en heren van het stedenteam de beker weer mee naar Haarlem hebben genomen!

Na een moeizame zaterdagochtend wisten zij zich als vijfde te plaatsen voor de grote finale die om 14:15 van start ging in Nieuwegein. Vol vertrouwen startte zij de eerste game in de finale en deze was niet onverdienstelijk. Na het grote verschil zaterdag tussen de top favoriet BV Nieuwegein (gemiddelde van hen 213,10 en wij 196,17) was het verschil slechts 7 pins op de favoriet!

De tweede game was geweldig. Onze dames noteerde een score van 1031 (206,2 gemiddeld) en de heren een score van 1126 (225,2 gemiddeld). En daar hadden zij de koppositie te pakken.

Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Ook de derde game bleef ons Haarlem doorstomen en na de vierde game was het duidelijk….. De beker en dit jaar ook een schaal, mochten weer mee naar huis! De nieuwe beker waar onze verenigingsnaam als eerste op genoteerd zal worden!

Naast de geweldige nieuwe beker wist Johnny Spil jr ook nog de nieuw in het leven geroepen ‘Ronald Chandra MVP Award’ in de wacht te slepen. Deze award werd voor het eerst uitgereikt aan de beste speler van het winnende team (MVP – Most Valuable Player). Met een gemiddelde van 250,67 in de halve finale en een gemiddelde van 245 in de finale is hij dan ook de terechte winnaar.

Het bestuur bedankt de spelers en de coach voor deze geweldige dag en enorme prestatie. Wij zijn trots om een team te zien dat er voor elkaar staat en zoveel plezier uitstraalt! Bedankt!

Eindstand Senioren Stedenfinale 2017

Een gedachte over “Stedenkampioen 2017!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *