Stedenteam wint regionale voorronde

Beste lezer,

Zondag 22 januari 2017 moesten onze dames en heren van het stedenteam afreizen naar Julianadorp. Op route 66 mochten zij de voorronde spelen van de regio Noord-Holland Zuid om zo een plek te bemachtigen voor de landelijke halve finale.

Om 14:00 uur gingen de spelers en speelsters van BV Haarlem, BV Haarlemmerliede en BV Haarlemmermeer de strijd met elkaar aan om die felbegeerde halve finale plek in de wacht te slepen. Coach Eric Kok had hier alle vertrouwen in. Dat vertrouwen werd dan ook niet geschaad. Vanaf de eerste games pakten onze dames en heren de leiding en hebben zij deze in vier games tijd ook niet meer uit handen gegeven. Met een totaal pinfall van 7910 pins wisten zij een mooi gemiddelde van 197,75 te realiseren en waren daarmee ook de hoogste van de dag!

Uitslag voorronde Stedenontmoeting Noord Holland

Wij danken de coach en de dames en heren voor de inzet deze dag. In het weekend van 11 en 12 maart zullen zij via de halve finale er alles aan doen om die mooie beker weer mee terug te nemen naar Haarlem. Wij hebben er alle vertouwen in.

 

Bestuur van Bowling Vereniging Haarlem

Een gedachte over “Stedenteam wint regionale voorronde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *